Інноваційні технології переробки рибної сировини для потреб HoReCa : перспективи застосування сушених рибних снеків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

інноваційні технології, переробка, рибна сировина, сушені рибні стеки, innovative technologies, processing, fish raw materials, dried fish stacks

Бібліографічний опис

Голембовська Н. Інноваційні технології переробки рибної сировини для потреб HoReCa : перспективи застосування сушених рибних снеків / Наталія Голембовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 296–298.