Чорний рис, як альтернативна заміна білого для посилення антиоксидантного захисту у здоровому харчуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою нашої роботи було провести дослідження перспективи використання чорного рису замість білого для функціонального харчування. The aim of our work was to study the prospects of using black rice instead of white for functional food.

Опис

Ключові слова

антоціани, харчові волокна, антиоксидантні властивості, anthocyanins, dietary fibre, antioxidant properties

Бібліографічний опис

Кравець М. Чорний рис, як альтернативна заміна білого для посилення антиоксидантного захисту у здоровому харчуванні / Марія Кравець, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 310–313.