Розробка технології заварного напівфабрикату з використанням рисового борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

технології, заварний напівфабрикат, рисове борошно, technologies, custard semi-finished product, rice flour

Бібліографічний опис

Мирончук М. Розробка технології заварного напівфабрикату з використанням рисового борошна / Марія Мирончук, Інна Данилюк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 335–340.