«Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

автентичні страви, ресторан, туризм, authentic food, restaurant, tourism

Бібліографічний опис

Німець А. «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 347–350.