«Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
автентичні страви, ресторан, туризм, authentic food, restaurant, tourism
Бібліографічний опис
Німець А. «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 347–350.