Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
спиртового екстракту «Глюкорн-100», листовий напівфабрикат, антиоксидантні властивості, нутрієнти, alcoholic extract ‘Glucorn-100’, leaf semi-finished product, antioxidant properties, nutrients
Бібліографічний опис
Петришин Н. Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом / Наталія Петришин, Тетяна Домчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 358–360.