Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом
Вантажиться...
Дата
2025
Автори
Петришин Наталія
Домчак Тетяна
Petryshyn Nataliia
Domchak Tetiana
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
спиртового екстракту «Глюкорн-100», листовий напівфабрикат, антиоксидантні властивості, нутрієнти, alcoholic extract ‘Glucorn-100’, leaf semi-finished product, antioxidant properties, nutrients
Бібліографічний опис
Петришин Н. Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом / Наталія Петришин, Тетяна Домчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 358–360.