Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

спиртового екстракту «Глюкорн-100», листовий напівфабрикат, антиоксидантні властивості, нутрієнти, alcoholic extract ‘Glucorn-100’, leaf semi-finished product, antioxidant properties, nutrients

Бібліографічний опис

Петришин Н. Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом / Наталія Петришин, Тетяна Домчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 358–360.