Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Автори

Петришин Наталія
Домчак Тетяна
Petryshyn Nataliia
Domchak Tetiana

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

спиртового екстракту «Глюкорн-100», листовий напівфабрикат, антиоксидантні властивості, нутрієнти, alcoholic extract ‘Glucorn-100’, leaf semi-finished product, antioxidant properties, nutrients

Бібліографічний опис

Петришин Н. Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом / Наталія Петришин, Тетяна Домчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 358–360.