Основи наукових досліджень технології січених м’ясних страв
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
левзеї сафлоровидної, м’ясні січені страви, харчову цінність, незамінні амінокислоти, safflower leuzea, chopped meat dishes, nutritional value, essential amino acids
Бібліографічний опис
Петришин Н. Основи наукових досліджень технології січених м’ясних страв / Наталія Петришин, Назар Залуга // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 361–363.