Новітні технології десертних страв згідно збалансованого раціону
Вантажиться...
Дата
2025
Автори
Петришин Наталія
Шельон Ірина
Petryshyn Nataliia
Shelon Iryna
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета дослідження: розроблення технології десертних страв з використанням пектиновмісної сировини для підвищення харчової цінності та зниження їх цукромісткості. The aim of the study is to develop a technology for dessert dishes using pectin-containing raw materials to increase nutritional value and reduce their sugar content.
Опис
Ключові слова
десертні страви, яблучний порошок, раціони харчування, харчова цінність., dessert dishes, apple powder, diets, nutritional value.
Бібліографічний опис
Петришин Н. Новітні технології десертних страв згідно збалансованого раціону / Наталія Петришин, Ірина Шельон // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 371–373.