Основи наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою даної роботи є аналіз та практичне впровадження заходів, спрямованих на розширення асортименту, удосконалення технологічних процесів і дослідження якості страв і кулінарних виробів із овочів. The aim of this paper is to analyse and implement measures aimed at expanding the range of products, improving technological processes and studying the quality of vegetable dishes and culinary products.

Опис

Ключові слова

овочі, страва, харчування, технологічний процес, приготування, vegetables, dish, nutrition, technological process, cooking

Бібліографічний опис

Самчук А. Основи наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочів / Анна Самчук, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 377–379.