Інноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

гарбузове борошно, нетрадиційна сировина, харчова цінність, інноваційна сировина, pumpkin flour, non-traditional raw materials, nutritional value, innovative raw materials

Бібліографічний опис

Сідельник А. Інноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировини / Анастасія Сідельник, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 380–382.