Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.

Опис

Ключові слова

HAACP, 5S, ISO, заклади ресторанного господарства, restaurant facilities

Бібліографічний опис

Калник О. Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 431–432.