Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даної статті є дослідження сучасних напрямків удосконалення технологій м’ясних напівфабрикатів, їх вплив на товарознавчі та органолептичні властивості, функціональної добавки − розмарин. The purpose of this article is to study the current trends in improving the technology of semi-finished meat products, their impact on commodity and organoleptic properties, and the functional additive rosemary.

Опис

Ключові слова

мітболи, розмарин, якість, товарознавча оцінка, антиоксиданти, meatballs, rosemary, quality, commodity evaluation, antioxidants

Бібліографічний опис

Паска М. З. Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18 / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18