Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної статті є дослідження сучасних напрямків удосконалення технологій м’ясних напівфабрикатів, їх вплив на товарознавчі та органолептичні властивості, функціональної добавки − розмарин. The purpose of this article is to study the current trends in improving the technology of semi-finished meat products, their impact on commodity and organoleptic properties, and the functional additive rosemary.
Опис
Ключові слова
мітболи, розмарин, якість, товарознавча оцінка, антиоксиданти, meatballs, rosemary, quality, commodity evaluation, antioxidants
Бібліографічний опис
Паска М. З. Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18 / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18