Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
інновація, персоналізоване харчування, локальні інгредієнти, innovation, personalized nutrition, local ingredients
Бібліографічний опис
Колісниченко Т. Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі / Колісниченко Тетяна Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 47–49.