Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

інновація, персоналізоване харчування, локальні інгредієнти, innovation, personalized nutrition, local ingredients

Бібліографічний опис

Колісниченко Т. Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі / Колісниченко Тетяна Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 47–49.