Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанна сфера, основні операції, 5S, Ribs House, restaurant industry, core operations
Бібліографічний опис
Калник О. Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 97–98.