Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанна сфера, основні операції, 5S, Ribs House, restaurant industry, core operations

Бібліографічний опис

Калник О. Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 97–98.