Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

якість, харчова безпека, хрін звичайний, quality, food safety, common horseradish

Бібліографічний опис

Гілецький І. Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.