Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
якість, харчова безпека, хрін звичайний, quality, food safety, common horseradish
Бібліографічний опис
Гілецький І. Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.