Технологія борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби з мигдального тіста, сублімований порошок чорної смородини, еритрол, flour confectionery products made from almond dough, freeze-dried black currant powder, erythrol

Бібліографічний опис

Хаб`юк Н. Технологія борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста / Наталія Хаб`юк, Каріна Паламарек // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–244.