Сучасні наукові підходи до технології приготування холодних десертів в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

сучасні наукові підходи, холодні десерти, оздоровче харчування, modern scientific approaches, cold desserts, health food

Бібліографічний опис

Шустак І. Сучасні наукові підходи до технології приготування холодних десертів в закладах ресторанного господарства / Ірина Шустак, Ольга Тесля // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 267–269.