Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Метою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних
властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико-
хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при
згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the work was to study the taste and technological
properties of animal fat. The task of the work was to determine the physical and
chemical composition of subcutaneous fat of young pigs of large white breed at
feeding different compounds and doses of iron
Опис
Ключові слова
смакові якості, технологічні властивості, тваринний жиру, taste, technological properties, animal fat
Бібліографічний опис
Хромова М. В. Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами / М. В. Хромова, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (21 лист.). – Київ : НУХТ, 2024. – С. 200–201.