Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of Lviv

Опис

Ключові слова

концептуальний ресторан, холдинг емоцій “!FEST”, conceptual restaurant, holding of emotions “!FEST”

Бібліографічний опис

Карпишин К. І. Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” / Карпишин К. І., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю. (21 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 125–126.