Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя
Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета : провести порівняльну оцінку енергетичного складу дієт лікувального
призначення у закладах охорони здоров’я. Objective: to conduct a comparative assessment of the energy composition of diets for medical
diets in health care facilities.
Опис
Ключові слова
дієти лікувального призначення, порівняльна оцінка, енергетичний склад, охорони здоровʼя, therapeutic diets, energy composition, comparative evaluation, health care
Бібліографічний опис
Млинко О. Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя / Остап Млинко, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 3. – Р. 299.