Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мета : провести порівняльну оцінку енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоров’я. Objective: to conduct a comparative assessment of the energy composition of diets for medical diets in health care facilities.

Опис

Ключові слова

дієти лікувального призначення, порівняльна оцінка, енергетичний склад, охорони здоровʼя, therapeutic diets, energy composition, comparative evaluation, health care

Бібліографічний опис

Млинко О. Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя / Остап Млинко, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 3. – Р. 299.