Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»

Ескіз недоступний

Дата

2024-05-30

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.

Опис

Ключові слова

ресторанний бізнес, розвиток, нові формати, restaurant business, development, new formats

Бібліографічний опис

Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66.