Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Title: | Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» |
Other Titles: | Conceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat" |
Authors: | Левків, Соломія-Марія Паска, Марія Levkiv, Solomiia-Mariia Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанний бізнес розвиток нові формати restaurant business development new formats |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66. |
Abstract: | Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Solomiia-Mariia Levkiv.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.