Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Title: | Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House |
Other Titles: | Theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant |
Authors: | Калник, Олег Паска, Марія Петришин, Наталія Kalnyk, Oleh Paska, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | ресторанний бізнес індустрія гостинності 5S Ribs House restaurant business hospitality industry 5S Ribs House |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Калник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138. |
Abstract: | Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.