Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Title: Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House
Other Titles: Theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant
Authors: Калник, Олег
Паска, Марія
Петришин, Наталія
Kalnyk, Oleh
Paska, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Keywords: ресторанний бізнес
індустрія гостинності
5S
Ribs House
restaurant business
hospitality industry
5S
Ribs House
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138.
Abstract: Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.