Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Вантажиться...
Дата
2023-10-12
Автори
Найда, Остап
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Naida, Ostap
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
низькокалорійні соуси, локальна сировина, low-calorie sauces, local raw materials
Бібліографічний опис
Найда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199.