Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023-10-12

Автори

Найда, Остап
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Naida, Ostap
Teslia, Olha
Paska, Mariia

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

низькокалорійні соуси, локальна сировина, low-calorie sauces, local raw materials

Бібліографічний опис

Найда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199.