Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства

Ескіз недоступний

Дата

2023-10-12

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

інновація, фудпейрінг, ароматична сполука, харчова сировина, innovation, food pairing, aromatic compound, food raw materials

Бібліографічний опис

Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76.