Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Title: Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби
Other Titles: Technology of preparation of semi-finished products and fish dishes
Authors: Набока, Марія
Сорокіна, Альона
Naboka, Mariia
Sorokina, Alona
Keywords: технологія приготування
напівфабрикати
страви з риби
cooking technology
semi-finished products
fish dishes
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Набока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Naboka,.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.