Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Title: | Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби |
Other Titles: | Technology of preparation of semi-finished products and fish dishes |
Authors: | Набока, Марія Сорокіна, Альона Naboka, Mariia Sorokina, Alona |
Keywords: | технологія приготування напівфабрикати страви з риби cooking technology semi-finished products fish dishes |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Набока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Naboka,.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.