Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146
Title: | Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу |
Other Titles: | Innovative technologies in the hotel and restaurant industry: ensuring the quality of service and business efficiency |
Authors: | Хруник, Наталія Паска, Марія Khrunyk, Nataliia Paska, Mariia |
Keywords: | готельно-ресторанне господарство якість обслуговування ефективність бізнесу інноваційні технології hotel and restaurant management innovative technologies service quality business efficiency |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Хруник Н. Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу / Наталія Хруник, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 246–247. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Khrunyk, Mariia Paska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.