Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Title: Особливості приготування безглютенових макаронних виробів
Other Titles: Features of preparing gluten-free pasta
Authors: Гаєвська, Анастасія
Петришин, Наталія
Haievska, Anastasiia
Petryshyn, Nataliia
Keywords: безглютенові макаронні вироби
целіакія
кукурудзяне борошно
gluten-free pasta
celiac disease
corn flour
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268.
Abstract: Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiia Haievska, Nataliia Petryshyn.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.