Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Title: | Особливості приготування безглютенових макаронних виробів |
Other Titles: | Features of preparing gluten-free pasta |
Authors: | Гаєвська, Анастасія Петришин, Наталія Haievska, Anastasiia Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | безглютенові макаронні вироби целіакія кукурудзяне борошно gluten-free pasta celiac disease corn flour |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268. |
Abstract: | Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Haievska, Nataliia Petryshyn.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.