Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130
Title: Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам
Other Titles: Enriched sugar for coffee shops as a healthy alternative to sweets
Authors: Корнієнко, Дар’я
Самілик, Марина
Korniienko, Daria
Samilyk, Maryna
Keywords: кава
збагачений цукор
органолептичні показники
дикорослі ягоди
coffee
organoleptic indicators
enriched sugar
wild berries
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Корнієнко Д. Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 289–292.
Abstract: Метою дослідження є визначити органолептичні та фізико-хімічні показники збагаченого цукру, проаналізувати доцільність реалізації збаченого цукру.The purpose of the research is to determine the organoleptic and physico-chemical indicators of enriched sugar, to analyze the feasibility of selling the enriched sugar.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Daria Korniienko, Maryna Samilyk.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.