Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130
Title: | Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам |
Other Titles: | Enriched sugar for coffee shops as a healthy alternative to sweets |
Authors: | Корнієнко, Дар’я Самілик, Марина Korniienko, Daria Samilyk, Maryna |
Keywords: | кава збагачений цукор органолептичні показники дикорослі ягоди coffee organoleptic indicators enriched sugar wild berries |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Корнієнко Д. Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 289–292. |
Abstract: | Метою дослідження є визначити органолептичні та фізико-хімічні показники збагаченого цукру, проаналізувати доцільність реалізації збаченого цукру.The purpose of the research is to determine the organoleptic and physico-chemical indicators of enriched sugar, to analyze the feasibility of selling the enriched sugar. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Daria Korniienko, Maryna Samilyk.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.