Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків
Ескіз недоступний
Дата
2023-05-18
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks.
Опис
Ключові слова
прянощі, технологічна функціональність, композиції спецій, м'ясні снеки, активне пакування, spices, spice compositions, technological functionality, meat snacks, active packaging
Бібліографічний опис
Коротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295.