Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129
Title: Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків
Other Titles: The use of flavor compositions and spices in the production of meat snacks
Authors: Коротка, Юлія
Пасічний, Василь
Korotka, Yuliia
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: прянощі
технологічна функціональність
композиції спецій
м'ясні снеки
активне пакування
spices
spice compositions
technological functionality
meat snacks
active packaging
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Коротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295.
Abstract: Мета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Korotka, Vasyl Pasichnyi.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.