Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Title: Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах
Other Titles: The use of spelled groats in meat and grain culinary products
Authors: Максимець, Олександра
Процовський, Олександр
Ягельська, Світлана
Maksymets, Oleksandra
Protsovskyi, Oleksandr
Yahelska, Svitlana
Keywords: м’ясо-круп’яні фарші
спельта
харчова цінність
minced meat and grain
spelled
nutritional value
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Максимець О. Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах / Олександра Максимець, Олександр Процовський, Світлана Ягельська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 303–305.
Abstract: Метою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksandra Maksymets.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.