Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Title: | Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» |
Other Titles: | Conceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat" |
Authors: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанний туризм ресторан «Вино та м’ясо» restaurant tourism "Wine and Meat" restaurant |
Issue Date: | 30-Sep-2022 |
Citation: | Радзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська.pdf | 739.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.