Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Title: Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Evaluation of the effectiveness of product quality management in restaurants
Authors: Паска, Марія
Гілецький, Іван
Paska, Mariia
Hiletskyi, Ivan
Keywords: ресторанне господарство
ефективність управління
якість продукції
restaurant business
management efficiency
product quality
Issue Date: 21-Sep-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Гілецький.pdf242.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.