Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства
Ескіз недоступний
Дата
2022-09-21
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного
господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть
мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх
виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants
farms isolates and eliminates all dangerous factors that can
have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them
occurrence and minimization.
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, ефективність управління, якість продукції, restaurant business, management efficiency, product quality
Бібліографічний опис
Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136.