Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Title: Наукові основи харчових технологій
Other Titles: Scientific bases of food technologies
Authors: Федорів, В. М.
Кобаса, І. М.
Дійчук, В. В., укладачі
Fedoriv, V. M.
Kobasa, I. M.
Diychuk, V. V., compilers
Keywords: харчові технології
ресторанне господарство
асортимент
food technologies
restaurant business
assortment
Issue Date: 13-Dec-2020
Citation: Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с.
Series/Report no.: навчально-методичні посібники;
Abstract: Необхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НОХТ_2020.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.