Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Title: Технологічна експертиза харчової продукції
Other Titles: Technological examination of food products
Authors: Федорів, В. М.
Кобаса, І. М.
Дійчук, В. В.
Fedoriv, I. M.
Kobasa, І. М.
Diychuk, V. V.
Keywords: харчова продукція
експертиза
визначення якості
food products
expertise
definition of quality
Issue Date: 10-Dec-2020
Publisher: Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича
Citation: Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с.
Series/Report no.: навчально-методичні посібники;
Abstract: Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Techologyecspert_2020.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.