Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Title: | Технологічна експертиза харчової продукції |
Other Titles: | Technological examination of food products |
Authors: | Федорів, В. М. Кобаса, І. М. Дійчук, В. В. Fedoriv, I. M. Kobasa, І. М. Diychuk, V. V. |
Keywords: | харчова продукція експертиза визначення якості food products expertise definition of quality |
Issue Date: | 10-Dec-2020 |
Publisher: | Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича |
Citation: | Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с. |
Series/Report no.: | навчально-методичні посібники; |
Abstract: | Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Techologyecspert_2020.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.