Технологічна експертиза харчової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-12-10

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича

Анотація

Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.

Опис

Ключові слова

харчова продукція, експертиза, визначення якості, food products, expertise, definition of quality

Бібліографічний опис

Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с.