Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 37 (Search time: 0.484 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-01-21Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризмуБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022-01-21Перспективні напрями розвитку ресторанного туризмуРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-01-21Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2022-01-21Basis principles rational balanced diet for athletesLevchuk, Alla; Paska, Mariia; Левчук, Алла; Паска, Марія
2022-01-21Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельєКалитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-01-21Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в УкраїніКарпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, Mariia
2022-01-21Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складуБаль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, Anastasiia
2022-10-10Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних умовахЦибінов, Олександр; Паска, Марія; Tsybinov, Oleksandr; Paska, Mariia
2023-10-12Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освітіПаска, Марія; Paska, Mariia