Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-11-04
Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів
Сорока, Василь
;
Іжевська, Орися
;
Soroka, Vasyl
;
Izhevska, Orysia
2019-11-04
Збагачення хлібобулочних виробів концентратами харчових волокон
Джумига, Андріана
;
Іжевська, Орися
;
Dzhumyha, Andriana
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
Білодід, Андріана
;
Сабат, Станіслав
;
Іжевська, Орися
;
Bilodid, Andriana
;
Sabat, Stanislav
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві
Крамаренко, Дмитро
;
Дуб, Володимир
;
Kosinova, Yaryna
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту
Косінова, Ярина
;
Іжевська, Орися
;
Kosinova, Yaryna
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Ароматний огляд ринку кави в Україні
Фітель, Наталія
;
Іжевська, Орися
;
Fitel, Nataliia
;
Izhevska, Orysia
2022-01-21
Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
Моргуненко, Аліна
;
Іжевська, Орися
;
Фітель, Наталія
;
Morhunenko, Alina
;
Izhevska, Orysia
;
Fitel, Nataliia
2022-01-21
Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту
Повшик, Софія
;
Іжевська, Орися
;
Петрюк, Олександра
;
Povshyk, Sofiia
;
Izhevska, Orysia
;
Petriuk, Oleksandra
2022-01-21
Функціональні властивості кави
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
Discover
Author
8
Іжевська, Орися
2
Fitel, Nataliia
2
Kosinova, Yaryna
2
Фітель, Наталія
1
Bilodid, Andriana
1
Dzhumyha, Andriana
1
Morhunenko, Alina
1
Petriuk, Oleksandra
1
Povshyk, Sofiia
1
Sabat, Stanislav
.
next >
Subject
2
кава
1
advertising
1
coffee
1
dietary fibers
1
flour products
1
glycemic index
1
health
1
hydrobionts
1
implementation
1
import
.
next >
Date issued
7
2022
2
2019
Has File(s)
9
true