Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Title: | Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту |
Authors: | Повшик, Софія Іжевська, Орися Петрюк, Олександра Povshyk, Sofiia Izhevska, Orysia Petriuk, Oleksandra |
Keywords: | суха пшенична клейковина шрот кунжуту |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | овшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154. |
Abstract: | Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Повшик_Іжевська_Петрюк_СТ.pdf | 559.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.