Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПовшик, Софія-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorПетрюк, Олександра-
dc.contributor.authorPovshyk, Sofiia-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorPetriuk, Oleksandra-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:54:00Z-
dc.date.available2022-01-21T18:54:00Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationовшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811-
dc.description.abstractМетою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсуха пшенична клейковинаuk_UA
dc.subjectшрот кунжутуuk_UA
dc.titleВплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжутуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Повшик_Іжевська_Петрюк_СТ.pdf559.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.