Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Title: Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту
Authors: Повшик, Софія
Іжевська, Орися
Петрюк, Олександра
Povshyk, Sofiia
Izhevska, Orysia
Petriuk, Oleksandra
Keywords: суха пшенична клейковина
шрот кунжуту
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: овшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154.
Abstract: Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Повшик_Іжевська_Петрюк_СТ.pdf559.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.