Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33298
Title: Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту
Other Titles: Fortification of pancakes with turmeric and sesame meal
Authors: Косінова, Ярина
Іжевська, Орися
Kosinova, Yaryna
Izhevska, Orysia
Keywords: млинці
куркума
здоров’я
pancakes
turmeric
health
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Косінова Я. Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 169-171.
Abstract: Метою дослідження було встановлення оптимального дозування куркуми для забезпечення традиційної якості продукції.The purpose of the study was to establish the optimal dosage turmeric to ensure the traditional quality of products.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33298
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
косінова.pdf100.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.