Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33298
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косінова, Ярина | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Kosinova, Yaryna | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T07:56:20Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T07:56:20Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Косінова Я. Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 169-171. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33298 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було встановлення оптимального дозування куркуми для забезпечення традиційної якості продукції.The purpose of the study was to establish the optimal dosage turmeric to ensure the traditional quality of products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | млинці | uk_UA |
dc.subject | куркума | uk_UA |
dc.subject | здоров’я | uk_UA |
dc.subject | pancakes | uk_UA |
dc.subject | turmeric | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.title | Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту | uk_UA |
dc.title.alternative | Fortification of pancakes with turmeric and sesame meal | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
косінова.pdf | 100.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.