Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33298
Title: | Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту |
Other Titles: | Fortification of pancakes with turmeric and sesame meal |
Authors: | Косінова, Ярина Іжевська, Орися Kosinova, Yaryna Izhevska, Orysia |
Keywords: | млинці куркума здоров’я pancakes turmeric health |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Косінова Я. Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 169-171. |
Abstract: | Метою дослідження було встановлення оптимального дозування куркуми для забезпечення традиційної якості продукції.The purpose of the study was to establish the optimal dosage turmeric to ensure the traditional quality of products. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33298 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
косінова.pdf | 100.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.