Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808
Title: | Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту |
Authors: | Моргуненко, Аліна Іжевська, Орися Фітель, Наталія Morhunenko, Alina Izhevska, Orysia Fitel, Nataliia |
Keywords: | напої функціонального значення насіння чіа різниця температур |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Моргуненко А. Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту / Аліна Моргуненко, Орися Іжевська,Наталія Фітель // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 145-146. |
Abstract: | Мета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Моргуненко_Іжевська_Фітель_СТ.pdf | 548.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.