Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33300
Title: Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві
Other Titles: The question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industry
Authors: Крамаренко, Дмитро
Дуб, Володимир
Kosinova, Yaryna
Izhevska, Orysia
Keywords: борошняні вироби
гідробіонти
технологічна добавка
харчова цінність
flour products
hydrobionts
technological addition bavka
nutritional value
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Крамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33300
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крамаренко.pdf102.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.