Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDitrikh, I. V.-
dc.contributor.authorTimoshin, D. V.-
dc.contributor.authorДітріх, І. В.-
dc.contributor.authorТимошин, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:11:34Z-
dc.date.available2022-01-21T18:11:34Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationDitrikh I. V. Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / Ditrikh I. V., Timoshin D. V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 105-106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectquinoa groatsuk_UA
dc.subjectclover flakesuk_UA
dc.subjectpolycomponent fish productsuk_UA
dc.subjectкрупа кіноаuk_UA
dc.subjectпластівці конюшиниuk_UA
dc.subjectполікомпонентні рибні продуктиuk_UA
dc.titleProspects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дітріх_Тимошин_СТ.pdf538.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.