Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 401 to 420 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-05-19 | Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Давидова, Оксана; Davydova, Oksana |
2022-05-19 | Особливості послуг готельного бізнесу як невід'ємної складової індустрії гостинності | Давидова, Оксана; Davydova, Oksana |
2022-05-19 | Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг | Давидова, Оксана; Сисоєва, Світлана; Davydova, Oksana; Sysoieva, Svitlana |
2022-05-19 | Суть і значення системи класифікації готелів України | Давидова, Ольга; Графська, Орислава; Davydova, Olga; Hrafska, Oryslava |
2022-05-19 | Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинності | Давидова, Оксана; Davydova, Oksana |
2022-05-19 | Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні | Гуменна, Марта; Гузенко, Ірина; Humenna, Marta; Huzenko, Iryna |
2022-05-19 | Системи протипожежного захисту будівель і споруд | Гуменна, Марта; Боратинський, Олег; Humenna, Marta; Boratynskyy, Oleh |
2022-05-19 | Організація роботи ресторанів | Григорян, Ілля; Кукліна, Тетяна; Hryhorian, Illia; Kuklina, Tetiana |
2022-05-19 | Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» | Гноєва, Ліна; Зайцева, Валентина; Hnoieva, Lina; Zaitseva, Valentyna |
2022-05-19 | Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження | Гілічук, Інна; Корецька, Ірина; Hilichuk, Inna; Koretska, Iryna |
2022-05-19 | Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, , Mariia |
2022-05-19 | Особливості організації лобі-бару в готелях | Гайдукова, Діана; Кукліна, Тетяна; Haidukova, Diana; Kuklina, Tetiana |
2022-05-19 | Перспективи розвитку готелів в регіонах України | Овчиннікова, Валерія; Бортнічук, Олег; Ovchynnikova, Valeriia; Bortnichuk, Oleh |
2022-05-19 | Обслуговування в дитячому кафе | Бондаренко, Олександра; Каптюх, Тетяна; Bondarenko, Oleksandra; Kaptiukh, Tetiana |
2022-05-19 | Еко-готелі як інноваційний напрям розвитку готельної індустрії | Болото, Карина; Подлепіна, Поліна; Boloto, Karyna; Podlepina, Polina |
2022-05-19 | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування | Журенко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia |
2022-05-19 | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика | - |
2021-10-08 | Валентин Мороз у моєму житті та наукових дослідженнях | Полянський, Олег; Polianskyi, Oleh |
2021-10-08 | Валентин Мороз - людина з глибоким відчуттям історії та традиції | Курчаба, Тетяна; Kurchaba, Tetiana |
2021-10-08 | Праці Валентина Мороза - настільна книга для усіх, кому не байдужа доля України. Спогади | Гузенко, Ірина; Huzenko, Iryna |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 401 to 420 of 487