Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32938
Title: | Організація роботи ресторанів |
Other Titles: | Organization of restaurants |
Authors: | Григорян, Ілля Кукліна, Тетяна Hryhorian, Illia Kuklina, Tetiana |
Keywords: | ресторан напрям їжа робота restaurant direction food work |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Григорян І. Організація роботи ресторанів / Ілля Григорян, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 45-47. |
Series/Report no.: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Abstract: | Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32938 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_09_45-47.pdf | 591.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.