Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригорян, Ілля-
dc.contributor.authorКукліна, Тетяна-
dc.contributor.authorHryhorian, Illia-
dc.contributor.authorKuklina, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-11T12:54:26Z-
dc.date.available2022-10-11T12:54:26Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationГригорян І. Організація роботи ресторанів / Ілля Григорян, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 45-47.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32938-
dc.description.abstractОрганізація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseries"Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика";-
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectнапрямuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectроботаuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectdirectionuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectworkuk_UA
dc.titleОрганізація роботи ресторанівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_09_45-47.pdf591.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.