Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32938
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григорян, Ілля | - |
dc.contributor.author | Кукліна, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Hryhorian, Illia | - |
dc.contributor.author | Kuklina, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T12:54:26Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T12:54:26Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Григорян І. Організація роботи ресторанів / Ілля Григорян, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 45-47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32938 | - |
dc.description.abstract | Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; | - |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | напрям | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | робота | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | direction | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | work | uk_UA |
dc.title | Організація роботи ресторанів | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_09_45-47.pdf | 591.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.