Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32902
Title: Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження
Other Titles: Technologies of main dishes of reduced glycemic load
Authors: Гілічук, Інна
Корецька, Ірина
Hilichuk, Inna
Koretska, Iryna
Keywords: інновації
глікемічне навантаження
харчова цінність
innovations
glycemic load
nutritional value
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гілічук І. Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження / Інна Гілічук, Ірина Корецька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 40-41.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Метою роботи є розробка технології основних страв української кухні зі зниженим показником глікемічного навантаження із вико- ристанням новітньої рослинної сировини. Предметом дослідження були традиційна і новітня сировина для виготовлення основної страви «Деруни».The purpose of the work is to develop the technology of the main Ukrainian dishes cuisine with a reduced glycemic load index from the use of by growing the latest plant raw materials. The subject of research were traditional and modern raw materials for making the main dish "Deruna".
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32902
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_07_40-41.pdf597.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.