Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32902
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гілічук, Інна | - |
dc.contributor.author | Корецька, Ірина | - |
dc.contributor.author | Hilichuk, Inna | - |
dc.contributor.author | Koretska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-07T08:36:16Z | - |
dc.date.available | 2022-10-07T08:36:16Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Гілічук І. Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження / Інна Гілічук, Ірина Корецька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 40-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32902 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка технології основних страв української кухні зі зниженим показником глікемічного навантаження із вико- ристанням новітньої рослинної сировини. Предметом дослідження були традиційна і новітня сировина для виготовлення основної страви «Деруни».The purpose of the work is to develop the technology of the main Ukrainian dishes cuisine with a reduced glycemic load index from the use of by growing the latest plant raw materials. The subject of research were traditional and modern raw materials for making the main dish "Deruna". | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | глікемічне навантаження | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | glycemic load | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження | uk_UA |
dc.title.alternative | Technologies of main dishes of reduced glycemic load | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_07_40-41.pdf | 597.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.