Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілічук, Інна-
dc.contributor.authorКорецька, Ірина-
dc.contributor.authorHilichuk, Inna-
dc.contributor.authorKoretska, Iryna-
dc.date.accessioned2022-10-07T08:36:16Z-
dc.date.available2022-10-07T08:36:16Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationГілічук І. Технології основних страв зниженого глікемічного навантаження / Інна Гілічук, Ірина Корецька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 40-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32902-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології основних страв української кухні зі зниженим показником глікемічного навантаження із вико- ристанням новітньої рослинної сировини. Предметом дослідження були традиційна і новітня сировина для виготовлення основної страви «Деруни».The purpose of the work is to develop the technology of the main Ukrainian dishes cuisine with a reduced glycemic load index from the use of by growing the latest plant raw materials. The subject of research were traditional and modern raw materials for making the main dish "Deruna".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectглікемічне навантаженняuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectglycemic loaduk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleТехнології основних страв зниженого глікемічного навантаженняuk_UA
dc.title.alternativeTechnologies of main dishes of reduced glycemic loaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_07_40-41.pdf597.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.