Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10-06
Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
Білодід, Андріана
;
Сабат, Станіслав
;
Іжевська, Орися
;
Bilodid, Andriana
;
Sabat, Stanislav
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві
Крамаренко, Дмитро
;
Дуб, Володимир
;
Kosinova, Yaryna
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту
Косінова, Ярина
;
Іжевська, Орися
;
Kosinova, Yaryna
;
Izhevska, Orysia
2022-10-06
Ароматний огляд ринку кави в Україні
Фітель, Наталія
;
Іжевська, Орися
;
Fitel, Nataliia
;
Izhevska, Orysia
2022-01-21
Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
Моргуненко, Аліна
;
Іжевська, Орися
;
Фітель, Наталія
;
Morhunenko, Alina
;
Izhevska, Orysia
;
Fitel, Nataliia
2022-01-21
Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту
Повшик, Софія
;
Іжевська, Орися
;
Петрюк, Олександра
;
Povshyk, Sofiia
;
Izhevska, Orysia
;
Petriuk, Oleksandra
2022-01-21
Функціональні властивості кави
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
Discover
Author
6
Іжевська, Орися
2
Fitel, Nataliia
2
Kosinova, Yaryna
2
Фітель, Наталія
1
Bilodid, Andriana
1
Morhunenko, Alina
1
Petriuk, Oleksandra
1
Povshyk, Sofiia
1
Sabat, Stanislav
1
Білодід, Андріана
.
next >
Subject
2
кава
1
advertising
1
coffee
1
dietary fibers
1
flour products
1
glycemic index
1
health
1
hydrobionts
1
implementation
1
import
.
next >
Date issued
7
2022